Ook de zorgsector ontsnapt niet aan besparingsmaatregelen en inkrimping van budgetten. Giften betekenen steeds een zeer zinvolle aanvulling op ons budget en laten ons toe om heel wat zaken te realiseren die onze kinderen en jongeren rechtstreeks ten goede komen. Aangepast materiaal, specifieke hulpmiddelen, comfortabele huisvesting, inrichting van een snoezeltuin… dit is maar een greep uit onze dromen die enkel te realiseren zijn met giften of private financiering.

 

Ben je lid van een vereniging die weleens iets organiseert met opbrengst voor het goede doel?

Het kan een uitstekende keuze zijn je hierbij door onze werking of door onze kinderen te laten inspireren.

 

Wens je zelf een extra financieel steuntje te geven?

Neem gerust contact op met de directie. Je kan je gift ook storten op rekening 

BE21 7785 9647 6903

met vermelding "GIFT voor VOC De Rozenkrans". Een fiscaal attest kan bekomen worden voor giften vanaf 40 euro.

 

Denk je er aan De Rozenkrans via je testament te begunstigen?

Dan kan een duo legaat een antwoord zijn. Dit is een formule waarbij weinig successierechten worden betaald en waarbij familieleden netto meer overhouden van de erfenis. Een koppeling met een goed doel is hier een vereiste (‘duo-legaat’). De Rozenkrans kan hierbij het antwoord zijn. Wens je hierover meer info, neem contact op met ons of met een notaris.

 

Ook via online aankopen kan je ons steunen!

Je kan dit doen via het platform Trooper en onze eigen Trooperpagina. Zelf betaalt u géén euro meer maar wij krijgen wel een percentje!

 

De financiële steun die wij van particulieren en andere groepen ontvangen, stimuleert ons om onze boeiende opdracht dagelijks verder uit te bouwen en biedt ons de kans om zoveel waardevols te realiseren voor onze kinderen en jongeren.

 

 

Save
Cookies instellingen
Cookies worden gebruikt om de website goed te doen werken. Door deze te weigeren kan de website mogelijk niet meer optimaal informatie geven.
Accepteer alle
Weiger alle
Google
Analytics
Aanvaarden
Weigeren