VOC De Rozenkrans is gelegen in de Albert I-laan 54 te Oostduinkerke (bad), een deelgemeente van Koksijde. 

Je bent met de wagen
Vanuit Gent of Brussel volg je de E 40 richting Veurne - De Panne en neem je afrit 2 (Oostduinkerke).

  • Afrit 2 (Oostduinkerke - Wulpen): je slaat rechts af en je volgt de N330 (Toekomstlaan) tot in Oostduinkerke dorp. Aan het kruispunt met de Dorpstraat ga je rechtdoor en volg je de Leopold II-Laan tot in Oostduinkerke bad. Aan het kruispunt met de Albert I-Laan ga je naar links. Na 200 m zie je links het hoofdgebouw van VOC De Rozenkrans.
  • Private parking: aan de rechterkant van het hoofdgebouw bevindt zich onze private parking. Personen met een afspraak kunnen zich aanmelden via de intercom ter hoogte van de slagboom.
  • Openbare parking: er is ook parkeergelegenheid op het IJslandplein tegen over de Rozenkrans (gratis tijdens schoolweken van oktober t.e.m. mei).

Je neemt het openbaar vervoer
Je neemt de trein naar Veurne of Oostende.

  • Veurne: lijn Brussel – Gent St. Pieters – De Panne
  • Oostende: lijn Brussel – Gent St. Pieters – Brugge – Oostende

Vanuit deze steden kun je met de bus Oostduinkerke bereiken

  • Lijn 69: Veurne – Koksijde Kazerne - Nieuwpoort – Oostende (komt niet langs Oostduinkerke bad: afstappen in Nieuwpoort Dudenhofenlaan om lijn 68 te pakken)
  • Lijn 68: Oostende - Nieuwpoort - (Oostduinkerke bad) - Koksijde (Sint Idesbald) - Veurne

Vanuit Oostende kun je ook met de kusttram naar Oostduinkerke.  Meer informatie betreffende de dienstregeling van het openbaar vervoer, vind je op: NMBS (trein):www.b-rail.be of De Lijn (bus): www.delijn.be of De Lijn (kusttram): www.dekusttram.be

Save
Cookies instellingen
Cookies worden gebruikt om de website goed te doen werken. Door deze te weigeren kan de website mogelijk niet meer optimaal informatie geven.
Accepteer alle
Weiger alle
Google
Analytics
Aanvaarden
Weigeren