Wie bij De Rozenkrans werkt, heeft een hart voor kinderen en jongeren en werkt vanuit de kernwaarden respect, cliëntgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid en betrokkenheid.

Omdat medewerkers onze belangrijkste troef zijn om onze missie, visie en waarden om te zetten in de praktijk, investeren wij volop in een modern HR-beleid. Dit beleid is gericht op persoonlijke en professionele groei van medewerkers. Hiervoor werken wij aan een arbeidscultuur die zelfsturing en eigenaarschap faciliteert door regelruimte en autonomie te geven aan medewerkers en teams. We willen jobs creëren met veel afwisseling en uitdagingen, waardoor er meer mogelijkheden zijn om bij te leren én met voldoende mogelijkheden om het werk zelf te regelen. Daarnaast investeren wij in permanente vorming en coaching.

 

Werken in onze sector doe je vooral vanuit je hart en met het oog op het leveren van een bijdrage aan een kwaliteitsvol leven voor iedereen. Alhoewel de verloning vaak ondergeschikt lijkt, zijn er toch tal van voordelen. Je neemt jouw relevante anciënniteit mee van bij de start. Daarnaast krijg je een eindejaarspremie, bouw je een 2e  sectorale pensioenpijler op en heb je een interessante sectorale verlofregeling die opbouwt volgens leeftijd.

 

In VOC De Rozenkrans werk je in een boeiende en dynamische werkomgeving. We zijn volop in ontwikkeling met tal van nieuwe uitdagingen. Daarenboven werk je in een aangename en kindvriendelijke omgeving door de nabijheid van de zee en de duinen.

 

Interesse om deel uit te maken van ons team?

Solliciteer dan zeker op één van onze openstaande vacatures.

Je kan ook steeds spontaan solliciteren naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien je niet over een eigen CV beschikt, kan je deze sollicitatiefiche downloaden . Het is een invulformulier die je via de Tab-toets kan invullen, opslaan en mailen.

 

Nuttige links:

“Vleugels en Veerkracht: klantgerichtheid doortrekken in arbeidsorganisatie”

Save
Cookies instellingen
Cookies worden gebruikt om de website goed te doen werken. Door deze te weigeren kan de website mogelijk niet meer optimaal informatie geven.
Accepteer alle
Weiger alle
Google
Analytics
Aanvaarden
Weigeren